Referanseuttalelser

fra kunder og samarbeidspartnere

«Vi har nå brukt hele helga på å flytte inn i huset, og vi er svært fornøyde! Dere har bygd et nydelig og gjennomført hus som vi kommer til å trives veldig godt i. Takk for hyggelig samarbeid med dere, vi spretter sjampisen når alle flytte-eskene er pakket ut.»
.
Steinar & Merete
Boligkjøpere Vestliveien 11
«Follohus har samarbeidet med AEKO Eiendomsutvikling på mange eiendomsprosjekter siden 2010. Vi opplever AEKO Eiendomsutvikling AS som en seriøs og ryddig aktør som er opptatt av å levere gode kvalitetsboliger til sine kunder.»
.
Erik Lundby
Daglig leder Follohus AS

«Vi har solgt en rekke boliger for AEKO Eiendomsutvikling og jeg opplever at de er kunnskapsrike, er alltid oppdaterte på nyvinninger og er flinke til å finne de beste løsningene sammen med kundene sine. De leverer alltid iht. avtale, er pålitelige og er veldig hyggelige folk å samarbeide med for oss som er eiendomsmeglere, både når det gjelder kjøp og salg av eiendom.».

Kjell Ove Loeshagen
Megler / Eiendomsmegler 1 avd. Kolbotn

«Askim & Spydeberg Sparebank er en lokal forankret sparebank som fremstår som Engasjert, Omtenksom og Ukomplisert. Vi gjør våre kunders økonomiske hverdag enklere. Vi har samarbeidet med AEKO Eiendomsutvikling siden 2013, og vi opplever selskapet som strukturert, profesjonelt og opptatt av å opptre ryddig.».

Petter Agnalt  
Bedriftsrådgiver Askim og Spydeberg Sparebank

«Vi i Deloitte Advokatfirma har arbeidet med AEKO Eiendomsutvikling siden oppstarten i 2010 og har blant annet bistått med strukturering, avtaler og eiendomsjus. Vi oppfatter AEKO Eiendomsutvikling som en seriøs og ryddig eiendomsutvikler og at de søker klarhet og forutsigbarhet i sine avtaleforhold med leverandører og kunder.»

Knut Skarvang
Advokat Deloitte

«AEKO Eiendomsutvikling AS sørget for en rask, ryddig og god prosess ved privat kjøp av min eiendom. De var også fleksible med tanke på mine behov frem mot overtagelse. Jeg kan trygt anbefale å selge eiendom privat til AEKO Eiendomsutvikling AS.»
.

Therese Pettersen Karlsen
Tomt-/boligselger

Takk til Follohus og AEKO Eiendomsutvikling AS for solid gjennomføring i forbindelse med byggingen av vår nye bolig. Begge leverandører kan anbefales på det sterkeste!!

«Takk til Follohus og AEKO Eiendomsutvikling AS for solid gjennomføring i forbindelse med byggingen av vår nye bolig. Begge leverandører kan anbefales på det sterkeste!!»
.

Morten Armand Johansen
Boligkjøper Orreveien 8A