Vi søker flere eiendommer for boligutvikling

Vurderer du å selge?

AEKO er en aktør med solid erfaring

AEKO Eiendomsutvikling er for tiden på jakt etter hus med tomt, ubebygde boligtomter eller andre eiendommer som egner seg for boligutbygging. Som eiendomsutviklere med solid erfaring og i samarbeid med arkitektkontorer, entreprenører og lokale eiendomsmeglere kan vi tilby en rask vurdering av hvilke muligheter som finnes og verdien på din eiendom.

.

Vi benytter kun autoriserte eiendomsmeglere og advokater

Vi er fleksible på overtagelse, og kan eventuelt tilby bytte til ny bolig. Kontrakt og oppgjør går gjennom autorisert eiendomsmegler eller advokat, som sikrer deg riktig oppgjør til avtalt tid. Kostnadene forbundet med dette dekker vi.

Solid økonomi | Høyeste kredittrating

Vi i AEKO Eiendomsutvikling jobber kontinuerlig for å være en solid, trygg og profesjonell eiendomsutvikler både for våre kunder og samarbeidspartnere. En viktig del av dette arbeidet er et stort fokus på bærekraftig utvikling og etterlevelse av HMS og øvrige regler for arbeidslivet.

En annen viktig del av dette arbeidet er å sørge for at vi til enhver tid er et økonomisk solid selskap som igjen gir trygghet og danner grunnlaget for å nå vår visjon om å bli en ledende eiendomsutvikler i vårt område. Som ledd i dette arbeidet er det ekstra hyggelig at vi nå er ratet av Bisnode, Dun & Bradstreet, til nest beste kredittverdighet – AA.

Vi er en trygg aktør å gjøre handel med!

Gratis verdivurdering

Ta kontakt hvis du eier eller kjenner til en eiendom som du mener kan egne seg. Vi oppfordrer også eiendomsmeglere med kunder som har egnede eiendommer/tomter til å ta kontakt med oss.

Kanskje sitter du på store verdier?

Se intervju med daglig leder Andreas Wilsgård i Oppegård Avis

AEKO Eiendomsutvikling AS

– en del av AEKO Konsernet

Rosenholmveien 25, 1414 Trollåsen

Telefon: 91 20 10 40
E-post: post@aeko.no

Org. nr: 915 010 393