Om AEKO Eiendomsutvikling

Om oss

AEKO Eiendomsutvikling AS er et eiendomsselskap i sterk vekst som har spesialisert seg på utvikling og salg av boliger. Vi har drevet med eiendomsutvikling siden 2009 og har oppført og solgt en rekke familieboliger i satsningsområdet vårt, som primært omfatter Oslo og Akershus.

Vi utvikler nøkkelferdige boliger, og våre prosjektledere følger prosessen fra start til slutt, inkludert eiendomskjøp, prosjektering, markedsføring, salg, bygging, og overlevering til kundene. Vi benytter kun leverandører som vi kjenner godt og som vi vet leverer høy kvalitet til avtalt tid. Vi benytter også alltid lokale eiendomsmeglere som kjenner lokalmarkedene godt.

Vårt mål og vår visjon er å utvikle gode og miljøvennlige boliger som tilfredsstiller de strengeste myndighetskrav på attraktive og sentrale eiendommer. Våre kunder skal oppleve en trygg bolighandel med kvalitet i alle ledd.

Eierskap

AEKO Gruppen AS er morselskapet i AEKO-konsernet, som også omfatter datterselskapene AEKO Eiendomsutvikling AS og AEKO Boligutleie AS.

AEKO-konsernet har sterk økonomi, og selskapenes styre og ledelse har flere tiårs kollektiv erfaring innenfor eiendomsutvikling, prosjektledelse, eiendomsmegling, utleie og finans. Selskapet ble etablert av to brødre som startet med eiendomsutvikling sammen, Arne Erik og Knut Olav – derav navnet AEKO.

Samfunnsanvar

For oss i AEKO-konsernet er det viktig å gi tilbake til lokalsamfunnene hvor vi bygger boliger. Dette gjør vi både ved å bevisst benytte lokale underleverandører og dermed bidra til å sikre lokale arbeidsplasser, men også ved å sponse idrettslag og bidra til et aktivt liv og en sunn hverdag for barn og unge i disse lokalmiljøene.

Daglig leder

Andreas Wilsgård

Andreas Wilsgård er daglig leder i AEKO Eiendomsutvikling AS.

Andreas har jobbet innenfor eiendomsbransjen siden 1999 og har opp gjennom årene opparbeidet seg en solid byggeteknisk kompetanse, samt juridisk kompetanse innen aktuell lovgiving ifm eiendomsutvikling, eiendomsdrift og eiendomstransaksjoner.

Han er utdannet statsautorisert eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI i Oslo og har tidligere jobbet med alle former for eiendomsmegling i over 15 år hos anerkjente og profilerte eiendomsmeglerforetak i Oslo og på Kolbotn.

Han har samtidig vært fagansvarlig i over 10 år.

Våre samarbeidspartnere

Vi har lært oss at de beste løsningene finner vi ved å involvere kunder og samarbeidspartnere.

Derfor har vi knyttet til oss anerkjente og dyktige samarbeidspartnere som har like høye krav som oss selv, i alle ledd. De aller fleste har vært med oss helt siden oppstarten. Dette gir oss og våre kunder forutsigbarhet og trygghet for at våre prosjekter blir gjennomført på en slik måte at alle blir fornøyd.

 

Nyheter

Amta tok turen innom i sommervarmen for å snakke med oss om det nye prosjektet vårt i Ekeveien 19 i Drøbak.

AMTA tok turen innom i sommervarmen for å snakke med oss om det nye prosjektet vårt i Ekeveien 19 i Drøbak. Der skal vi bygge 6 moderne og flotte eneboliger med nydelig sjøutsikt! Som…

Våre tanker om 2018 - Fra lokalavis: Mot nye høyder for AEKO

Mot nye høyder for AEKO De la bak seg et svært godt 2017, og det nye året har startet like forrykende bra.   Daglig leder i AEKO Eiendomsutvikling, Andreas Wilsgård,…

FREEZE - POLICE! AEKO Eiendomsutvikling bidrar til litt action på Tårnåsen!

Væpnet "aksjon" i Hermods vei Det var nok opptil flere som sperret opp øyene da de så væpnede styrker i fullt beredskap foran et bolighus i Hermods vei på Tårnåsen i går, mandag…