Vi i AEKO Eiendomsutvikling driver ikke med masseproduksjon av boliger.

Alle våre hus bygges ”on site” av faglærte og godkjente håndverkere med stor yrkesstolthet for faget sitt. Vi prosjekterer hver eneste eiendom med tanke på å finne den beste løsningen for våre kjøpere på den aktuelle tomten.

Selv om huset er ferdig prosjektert så har du som kjøper en rekke valgmuligheter, som egen kjøkkenløsning, baderomsinnredning, gulvtyper, belysning – og mye mer. Vi er alltid oppdaterte på alle nyvinninger fra elektroniske produkter til tekniske miljøløsninger og søker sammen med våre samarbeidspartnere å skape et hjem tilpasset dine drømmer og ønsker.

Våre prosjektledere er alltid klare for å hjelpe!

Har du spørsmål? Kontakt oss for mer informasjon

Vi i AEKO Eiendomsutvikling jobber kontinuerlig for å være en solid, trygg og profesjonell eiendomsutvikler både for våre kunder og samarbeidspartnere. En viktig del av dette arbeidet er et stort fokus på bærekraftig utvikling og etterlevelse av HMS og øvrige regler for arbeidslivet.

En annen viktig del av dette arbeidet er å sørge for at vi til enhver tid er et økonomisk solid selskap som igjen gir trygghet og danner grunnlaget for å nå vår visjon om å bli en ledende eiendomsutvikler i vårt område. Som ledd i dette arbeidet er det ekstra hyggelig at vi nå, som en av få eiendomsutviklingsselskaper, er ratet av Bisnode, Dun & Bradstreet, til nest høyeste kredittverdighet.

Vi er en trygg aktør å gjøre handel med!

Lave kjøpsomkostninger

Du betaler kun 2,5 % av tomteverdien i dokumentavgift til staten – ikke 2,5 % av hele kjøpesummen som ved brukte boliger. Her er det fort kr. 100 000,- å spare.

Fast pris

Vi selger våre boliger til fast pris etter ”førstemann til mølla” prinsippet.

Du slipper nervepirrende og opphetede budrunder  du ikke har kontroll på. Og når du har kjøpt bolig av oss, har du god tid til å forberede flyttingen og å selge din nåværende bolig.

Fokus på høy kvalitet

Alle våre hus bygges etter TEK17 og leveres iht.  gjeldende krav til isolasjon og u-verdier i vegger, gulv, tak, vinduer og dører.

Vi installerer alltid balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Dette gir lavere fyringsutgifter og et sunt og godt inneklima.

Våre hus har alltid moderne byggestandard og med varer fra anerkjente kvalitetsleverandører som Sigdal, Siemens, Peisselskabet etc.

Alt er nytt


Du slipper å sette av sommerferien eller ledige ettermiddager til kostbar oppussing.

Alt i alt får du svært lave vedlikeholdskostnader de nærmeste årene og trenger ikke bekymre deg for mulige elektriske feil, dyre fuktskader eller andre ting som kan holde deg våken om natten.

Lovverk/Garantier

Våre hus blir solgt etter Bustadoppføringslova. Denne loven er laget for å sikre at du som forbruker har trygghet for gjennomføring av handelen, fra inngått kjøpskontrakt til 5 år etter overtagelse av din nye bolig. Iht. denne loven stiller vi bankgaranti på 3%  av kjøpesummen i hele byggeperioden og 5 % i hele 5 år etter overtagelse.

 

Personlig oppfølging

God service, profesjonalitet og hyggelig dialog er viktig for oss.

Fra første møte med AEKO Eiendomsutvikling skal du alltid få effektiv og god kundebehandling. Vi vil sørge for tett og god oppfølging, derfor har vi én dedikert person hos hver av våre samarbeidspartnere, som er tilgjengelige for å gi deg personlig oppfølging og trygghet for at dine ønsker blir innfridd.