Hvorfor kjøpe nytt hus gjennom AEKO?

Vi i AEKO Eiendomsutvikling driver ikke med masseproduksjon av boliger.

Alle våre hus bygges ”on site” av faglærte og godkjente håndverkere med stor yrkesstolthet for faget sitt. Vi prosjekterer hver eneste eiendom med tanke på å finne den beste løsningen for våre kjøpere på den aktuelle tomten.

Selv om huset er ferdig prosjektert så har du som kjøper en rekke valgmuligheter, som egen kjøkkenløsning, baderomsinnredning, gulvtyper, belysning – og mye mer. Vi er alltid oppdaterte på alle nyvinninger fra elektroniske produkter til tekniske miljøløsninger og søker sammen med våre samarbeidspartnere å skape et hjem tilpasset dine drømmer og ønsker.

Vi er en utvikler du kan stole på!

Vi i AEKO Eiendomsutvikling jobber kontinuerlig for å være en solid, trygg og profesjonell eiendomsutvikler både for våre kunder og samarbeidspartnere. En viktig del av dette arbeidet er et stort fokus på bærekraftig utvikling og etterlevelse av HMS og øvrige regler for arbeidslivet.

En annen viktig del av dette arbeidet er å sørge for at vi til enhver tid er et økonomisk solid selskap som igjen gir trygghet og danner grunnlaget for å nå vår visjon om å bli en ledende eiendomsutvikler i vårt område. Som ledd i dette arbeidet er det ekstra hyggelig at vi nå, som en av få eiendomsutviklingsselskaper, er ratet av Bisnode, Dun & Bradstreet, til beste kredittverdighet – AAA.

Vi er en trygg aktør å gjøre handel med!