Amta tok turen innom i sommervarmen for å snakke med oss om det nye prosjektet vårt i Ekeveien 19 i Drøbak.

AMTA tok turen innom i sommervarmen for å snakke med oss om det nye prosjektet vårt i Ekeveien 19 i Drøbak. Der skal vi bygge 6 moderne og flotte eneboliger med nydelig sjøutsikt!

Som du også kan lese i artikkelen er vi nå på utkikk etter flere tomter i Drøbak-området. Så ta gjerne kontakt med oss dersom du har en tomt som du tenker deg kan være aktuell for utvikling til et eiendomsprosjekt..

 

Reportasjen i Amta kan du lese her; (betalingsmur)

https://www.amta.no/…/bygger-seks-funkisbolige…/s/5-3-398318

Våre tanker om 2018 – Fra lokalavis: Mot nye høyder for AEKO

Foto: Atle Egil Knoff Glomstad/Oavis

Mot nye høyder for AEKO

De la bak seg et svært godt 2017, og det nye året har startet like forrykende bra.

 

Daglig leder i AEKO Eiendomsutvikling, Andreas Wilsgård, kjenner seg ikke igjen i medienes til tider negative beskrivelse av boligmarkedet.

– For AEKO ble 2017 et svært godt år med salg av totalt tolv familieboliger i Oppegård. Til tross for tidvis negativt fokus på markedssituasjonen, har AEKO solgt jevnt og trutt, og solgt ut så godt som hele den salgbare porteføljen, forteller Wilsgård.

Fra tradisjonelt til funkis

– Vi bygger og selger i hovedsak eneboliger og tomannsboliger i forskjellige stilarter, sier han og illustrerer en variert boligbukett, fra det helt tradisjonelle til moderne funkishus med flate tak, takterrasser og store glassflater. Felles for alle boligene er at de er spesielt tilpasset dagens familiebehov.

– Den gode responsen vi får, viser at vi treffer godt i markedet, og det bidrar til vår målsetning om å bli den største eiendomsutvikleren av småhusbebyggelse i Oppegård.

 

Les hele artikkelen om våre tanker for året 2018 her: http://www.oavis.no/artikler/nyheter-mot-nye-hoyder-for-aeko/426814

 

Foto: Atle Egil Knoff Glomstad/Oavis

FREEZE – POLICE! AEKO Eiendomsutvikling bidrar til litt action på Tårnåsen!

Væpnet «aksjon» i Hermods vei

Det var nok opptil flere som sperret opp øyene da de så væpnede styrker i fullt beredskap foran et bolighus i Hermods vei på Tårnåsen i går, mandag den 9. januar. (Bilde: Vilde Nilsen / Oavis)

Før vi begynner å bygge noen flotte familieboliger på denne tomten tar vi samfunnsansvar og har lånt bort huset slik at Politiet, og andre offentlige etater som trenger det, kan bruke det til å få realistisk trening og erfaring og stå enda bedre rustet til å utføre sine viktige oppgaver for oss her i Oppegård!

Les hele saken her: http://www.oavis.no/artikler/nyheter-vapnet-aksjon-i-hermodsvei/367413

 

Følg utviklingen av prosjektet her: https://www.aeko.no/presentasjon/hermods-vei-5/

 

Fra nettavis: AEKO Eiendomsutvikling forteller mer om hvordan du kan dele eller selge tomten din

Ståltro på boligmarkedet

Andreas Wilsgård i AEKO Eiendomsutvikling ser ingen mørke skyer fremover. Nå ber han folk som leker med tanken om å selge om å komme seg ut på markedet.

Slår seg opp

Rundt i Oppegård sitter det mange med store eiendommer man kanskje ønsker å dele eller selge. Mange kan sitte på store verdier, uten en gang å ane potensialet.

En av dem som slår seg opp i dette markedet, er AEKO EIendomsutvikling. I år kommer selskapet til å omsette for mellom 40 og 50 millioner, og neste år ligger de an til å ekspandere ytterligere, og kanskje opp mot et tresifret millionbeløp

Daglig leder Andreas Wilsgård tror mange sitter på mye gull, uten å vite det, eller hvordan de skal forvalte verdiene.

Vi treffer Wilsgård på en tomt i Granåsbakken på Kolbotn. Dette er et av prosjektene selskapet hans jobber med for tiden. Her sto en gammel enebolig som nå er revet og skal erstattes av en toppmoderne tomannsbolig.

Les hele artikkelen her: http://www.oavis.no/artikler/nyheter-staltro-pa-boligmarkedet/358502

Les mer

Artikkel om AEKO i Oppegård Avis

Klikk på bildet for å se oppslaget i avisen.

AEKO Eiendomsutvikling ny hovedsamarbeidspartner for Oppegård IL

AEKO blir hovedsamarbeidspartner for Oppegård IL: – Vår tur til å gi noe tilbake!

Salgsstart i Vestliveien 11

På Greverud bygger nå AEKO Eiendomsutvikling AS fire spennende familieboliger i forskjellige størrelser.

Boligene ligger på en flat og pen tomt, sentralt, barnevennlig og med meget gode solforhold.

Derfor bør du velge AEKO

Tenk deg følelsen av å tråkke over dørstokken inn i en bolig som ingen har bodd i. En bolig der alt er nytt og urørt, slik at du med enkle grep kan gjøre det til ditt hjem, i din stil. Dette kaller vi nyboligfølelsen.

Salgsstart i Orreveien: Innholdsrik tomannsbolig!

På Øvreskogen bygger nå AEKO Eiendomsutvikling AS en stor spennende tomannsbolig. Boligene ligger på en kolle, høyt og fritt, med utsikt mot vest og med meget gode solforhold.