AEKO Eiendomsutvikling

Solid økonomi og høyeste kredittrating

Vi i AEKO Eiendomsutvikling jobber kontinuerlig for å være en solid, trygg og profesjonell eiendomsutvikler både for våre kunder og samarbeidspartnere. En viktig del av dette arbeidet er et stort fokus på bærekraftig utvikling og etterlevelse av HMS og øvrige regler for arbeidslivet.

En annen viktig del av dette arbeidet er å sørge for at vi til enhver tid er et økonomisk solid selskap som igjen gir trygghet og danner grunnlaget for å nå vår visjon om å bli en ledende eiendomsutvikler i vårt område. Som ledd i dette arbeidet er det ekstra hyggelig at vi nå er ratet av Bisnode, Dun & Bradstreet, til nest beste kredittverdighet – AA.

Vi er en trygg aktør å gjøre handel med!

Andreas Wilsgård
Partner/Daglig leder
AEKO Eiendomsutvikling AS

Andreas Wilsgaard

Eiendomsutvikling

Det er noe spesielt med å få overlevert nøklene til en splitter ny bolig. En bolig som er spesialtilpasset din livsstil, dine behov, dine drømmer. En bolig som er bygget på et fundament av høy kvalitet, miljøvennlige løsninger og de nyeste byggestandarder – alt utført av profesjonelle og dyktige entreprenører.

Vi i AEKO Eiendomsutvikling har gjort dette til vår spesialitet. Vi utvikler nøkkelferdige boliger og står for den totale gjennomføringen fra tomtekjøp og prosjektering til bygging og overlevering til deg som huseier. Vi bruker mye tid til design og prosjektering for å skape gode hjem med gjennomtenkte, arealeffektive planløsninger og gode utearealer som er tilpasset dagens familiebehov.

Eiendommer søkes

AEKO Eiendomsutvikling er på jakt etter eiendommer som egner seg for boligutbygging.

Kanskje sitter du på store verdier?

Referanser

«Vi i Deloitte Advokatfirma har arbeidet med AEKO Eiendomsutvikling siden oppstarten i 2010 og har blant annet bistått med strukturering, avtaler og eiendomsjus. Vi oppfatter AEKO Eiendomsutvikling som en seriøs og ryddig eiendomsutvikler og at de søker klarhet og forutsigbarhet i sine avtaleforhold med leverandører og kunder.»

«Follohus har samarbeidet med AEKO Eiendomsutvikling på mange eiendomsprosjekter siden 2010. Vi opplever AEKO Eiendomsutvikling AS som en seriøs og ryddig aktør som er opptatt av å levere gode kvalitetsboliger til sine kunder.»

«Vi har solgt en rekke boliger for AEKO Eiendomsutvikling og jeg opplever at de er kunnskapsrike, er alltid oppdaterte på nyvinninger og er flinke til å finne de beste løsningene sammen med kundene sine. De leverer alltid iht. avtale, er pålitelige og er veldig hyggelige folk å samarbeide med for oss som er eiendomsmeglere, både når det gjelder kjøp og salg av eiendom.»

«Takk til Follohus og AEKO Eiendomsutvikling AS for solid gjennomføring i forbindelse med byggingen av vår nye bolig. Begge leverandører kan anbefales på det sterkeste!!»

«Askim & Spydeberg Sparebank er en lokal forankret sparebank som fremstår som Engasjert, Omtenksom og Ukomplisert. Vi gjør våre kunders økonomiske hverdag enklere. Vi har samarbeidet med AEKO Eiendomsutvikling siden 2013, og vi opplever selskapet som strukturert, profesjonelt og opptatt av å opptre ryddig.»

«AEKO Eiendomsutvikling AS sørget for en rask, ryddig og god prosess ved privat kjøp av min eiendom. De var også fleksible med tanke på mine behov frem mot overtagelse. Jeg kan trygt anbefale å selge eiendom privat til AEKO Eiendomsutvikling AS.»

«Vi har nå brukt hele helga på å flytte inn i huset, og vi er svært fornøyde! Dere har bygd et nydelig og gjennomført hus som vi kommer til å trives veldig godt i. Takk for hyggelig samarbeid med dere, vi spretter sjampisen når alle flytte-eskene er pakket ut.»

Nyheter fra AEKO

Bilde av de tidligere eierne av Storrud på Elle

Fikk nesten 13 mill. for den gamle Storrud-eiendommen på Elle

Fredag 1. februar overtok Aeko Ekornveien 1 i Drøbak. Eiendommen ble i sin tid bygget av Hårreik Sorrud, og har siden den gang vært i kunsterfamiliens eie. Her kan du lese mer…
moderne funkishus

Bygger stort på Sogsti

Aeko har sikret seg eiendommen Ekeveien 19 på Sogsti i Drøbak og skal bygge 5-6  eneboliger på tomten. Les saken i Atma her (for abonnementer)
Bilde av to små KIL-fotballspillere med nye sponsorer

Boligutviklere sponser KIL: – Et godt idrettslag betyr mye når folk velger hvor de vil bo

Aeko har gått inn som hovedsponsor for Kolbotn IL Fotball. "For KIL betyr det at vi innen breddefotballen kan gjennomføre de aktivitetene vi ønsker for barn og ungdom,  og at…
Bilde av Andreas Wilsgård

Aeko fortetter Oppegård: – Det kan ligge noen millioner i hagen

"Hver gang et gammelt hus med stor hage er til salgs, er sannsynligheten stor for at eiendommen forvandles til et lite boligfelt for både to og flere familier". Les intervjuet av Andreas…

Amta tok turen innom i sommervarmen for å snakke med oss om det nye prosjektet vårt i Ekeveien 19 i Drøbak.

AMTA tok turen innom i sommervarmen for å snakke med oss om det nye prosjektet vårt i Ekeveien 19 i Drøbak. Der skal vi bygge 6 moderne og flotte eneboliger med nydelig sjøutsikt! Som…

Intervju med ØB: Lokale eiendomsutviklere har flyttet hjem

I sommer flyttet vi i AEKO inn i nye lokaler på Kolbotn i Oppegård.  

Våre tanker om 2018 – Fra lokalavis: Mot nye høyder for AEKO

Mot nye høyder for AEKO De la bak seg et svært godt 2017, og det nye året har startet like forrykende bra.   Daglig leder i AEKO Eiendomsutvikling, Andreas Wilsgård,…

FREEZE – POLICE! AEKO Eiendomsutvikling bidrar til litt action på Tårnåsen!

Væpnet "aksjon" i Hermods vei Det var nok opptil flere som sperret opp øyene da de så væpnede styrker i fullt beredskap foran et bolighus i Hermods vei på Tårnåsen i går, mandag…

Fra nettavis: AEKO Eiendomsutvikling forteller mer om hvordan du kan dele eller selge tomten din

Ståltro på boligmarkedet Andreas Wilsgård i AEKO Eiendomsutvikling ser ingen mørke skyer fremover. Nå ber han folk som leker med tanken om å selge om å komme seg ut på markedet. Slår…

AEKO Eiendomsutvikling AS

– en del av AEKO Konsernet

Kolbotnveien 38, 1410 Kolbotn

Telefon: 91 20 10 40
E-post: post@aeko.no

Org. nr: 915 010 393