Ekeveien 19

Eiendomsutvikling

Det er noe spesielt med å få overlevert nøklene til en splitter ny bolig. En bolig som er spesialtilpasset din livsstil, dine behov, dine drømmer. En bolig som er bygget på et fundament av høy kvalitet, miljøvennlige løsninger og de nyeste byggestandarder – alt utført av profesjonelle og dyktige entreprenører.

Vi i AEKO Eiendomsutvikling har gjort dette til vår spesialitet. Vi utvikler nøkkelferdige boliger og står for den totale gjennomføringen fra tomtekjøp og prosjektering til bygging og overlevering til deg som huseier. Vi bruker mye tid til design og prosjektering for å skape gode hjem med gjennomtenkte, arealeffektive planløsninger og gode utearealer som er tilpasset dagens familiebehov.

Solid økonomi og høy kredittrating

Vi i AEKO Eiendomsutvikling jobber kontinuerlig for å være en solid, trygg og profesjonell eiendomsutvikler både for våre kunder og samarbeidspartnere. En viktig del av dette arbeidet er et stort fokus på bærekraftig utvikling og etterlevelse av HMS og øvrige regler for arbeidslivet.

Vi utvikler nøkkelferdige boliger, og våre prosjektledere følger prosessen fra start til slutt, inkludert eiendomskjøp, prosjektering, markedsføring, salg, bygging, og overlevering til kundene.
Vi benytter kun leverandører som vi kjenner godt og som vi vet leverer høy kvalitet til avtalt tid. Vi benytter også alltid lokale eiendomsmeglere som kjenner lokalmarkedene godt.
Vårt mål og vår visjon er å utvikle gode og miljøvennlige boliger som tilfredsstiller de strengeste myndighetskrav på attraktive og sentrale eiendommer.
 
Våre kunder skal oppleve en trygg bolighandel med kvalitet i alle ledd!
 

Andreas Wilsgård

Partner/Adm.dir
AEKO Eiendomsutvikling AS

Utvalgte prosjekter

 

Se alle prosjekter

Trygghet for deg som kjøper og deg som selger