AEKO Eiendomsutvikling ny hovedsamarbeidspartner for Oppegård IL

[av_textblock size=» font_color=» color=»]

AEKO blir hovedsamarbeidspartner for Oppegård IL:

– Vår tur til å gi noe tilbake!

AEKO Eiendomsutvikling er stolte av å ha sine røtter i Oppegård, og ønsker å støtte oppunder den viktige jobben Oppegård IL gjør i nærmiljøet for barn, voksne og eldre. – Det har vært et fantastisk sted å vokse opp, og vi har tilbrakt utallige timer i haller, på gressmatta og i skogen rundt her. Nå ønsker vi å gi noe tilbake, og bidra til at samhold og idrettsglede fortsetter å gro på Oppegård, sier Andreas Wilsgård, daglig leder i AEKO Eiendomsutvikling.

I mai ble det klart at AEKO Eiendomsutvikling går inn som hovedsamarbeidspartner for Oppegård IL.
– Vi har fulgt Oppegård IL helt fra vi selv var barn og unge, og videre nå gjennom egne barn. Det er fantastisk å se hvor mange som finner idrettsglede og samhold gjennom aktivitetene de tilbyr, og for oss var det naturlig og gledelig å kunne inngå en slik avtale nå, sier styremedlem og sponsoransvarlig Arne Erik Rønningen i AEKO Eiendomsutvikling.

Satser lokalt

AEKO er en lokal eiendomsutvikler som fokuserer på skape gode hjem tilpasset dagens familier. Uteområder og aktivitetstilbud i nærområdet er en naturlig forlengelse av dette, og AEKOs gründere har stor glede av å bidra til at tilbudet til barn, unge og voksne i området vedlikeholdes og vokser. Selskapet har drevet med eiendomsutvikling siden 2009 og har oppført og solgt en rekke familieboliger i Oppegård.
– For oss er det viktig å gi noe tilbake til områdene der vi bygger boliger. Dette gjør vi både ved bevisst bruk av lokale underleverandører og dermed sikre lokale arbeidsplasser, og ved å sponse idrettslag og bidra til aktivitet og en sunn hverdag for barn og unge, understreker Rønningen.

Noe for alle

For Oppegård IL er en slik avtale uvurderlig.
– Denne hovedsamarbeidsavtalen sikrer oss et godt fundament til å utvikle breddeidretten videre. Det er vi veldig takknemlige for. Uten samarbeidspartnere er det tungt å drive, forteller Hege Frøyna, daglig leder i Oppegård IL.

AEKO Eiendomsutvikling kom til oss med et oppriktig ønske om å være en bidragsyter i lokalmiljøet – det er verdier som vi setter stor pris på. For oss er det viktig å tilby noe for alle, fra allidrett for 3-åringen og til ”Gubbetrimmen” hvor eldste deltaker er 88 år, smiler Frøyna.

IMG_5102 (2)

I tillegg til hele 9 ulike idretter og et eget tilbud til psykisk utviklingshemmede, arrangerer Oppegård IL flere større arrangementer for hele lokalmiljøet.

– Det er jo dette som er fantastisk med Oppegård IL. De bidrar til samhold, stolthet over å være fra Oppegård og ikke minst at alle skal få mulighet til å oppleve idrettsglede.

Vi gleder oss veldig til samarbeidet, avslutter en entusiastisk Wilsgård.

Bilde øverst: Andreas Wilsgård, daglig leder i AEKO Eiendomsutvikling t.v. og Hege Frøyna, daglig leder i Oppegård IL.
Bilde nederst: Andreas Wilsgård, daglig leder AEKO Eiendomsutvikling AS
[/av_textblock]